Camera

Home » Camera

Samsung Galaxy s5 Camera

De Samsung Galaxy S5 heeft een 16MP camera en een 2MP front camera, een hele verbetering ten opzichte van de Galaxy S4. Al zal je zelf het verschil tussen het aantal megapixels nauwelijks zelf waar kunnen nemen, tenzij je een foto op posterformaat afdrukt of wanneer je flink inzoomd op een bepaald voorwerp. De kwaliteit van de foto’s die je maakt met de Galaxy S5 is uitstekend. Met daglicht maak je perfecte foto’s en mocht er even geen voldoende licht aanwezig zijn dan zorgt de flitser voor het beetje extra licht, waardoor de foto als nog van hoge kwaliteit word.

De echte upgrade bij de camera is te vinden in de software en de functies. De camera User Interface is een absolute verademing. Het is simpel, intuïtief, plezierig en alle functies zijn gemakkelijk te vinden. Het hoofdscherm is overzichtelijk opgezet met sluiterknoppen, primaire modus en een link naar de galerij. Aan de linkerkant vindt je specifieke camera opties.

Vergelijk de verschillende Samsung Galaxy s5 aanbiedingen:

[brainz_telecom_comparator]

Wat kan de camera allemaal

De selectieve modus zorgt ervoor dat je objecten juist in de picture kunt zetten of juist kunt vervagen. Je kunt de focus zelf bepalen, mits je op een juiste afstand staat en de tijd neemt om de Selectieve modus zijn werk te laten doen. Een spontane foto in deze modus is dus nog niet mogelijk.

De mogelijkheid om foto’s in HDR te maken is echt een goede toevoeging aan de camera app van de Galaxy S5. Foto’s met HDR aan kunnen een wereld van verschil maken. Met deze functie zie je de effecten in real time, zodat je direct kunt zien hoe de foto eruit zal komen te zien. Een andere leuke optie met HDR is het opnemen van video’s in HDR.

Het resultaat van de foto’s met de 16MP camera van de Galaxy S5 is meer dan voldoende. De camera van de Galaxy S5 is één van de redenen om het toestel aan te schaffen. Wil je een toestel met een uitstekende camera, koop dan de Samsung Galaxy S5.