Prijs

Home » Prijs

De beste Samsung Galaxy S5 prijzen

Galaxy S5 kopen? Dan wil je natuurlijk als eerst weten wat je voor het nieuwe toestel moet betalen. De Samsung Galaxy S5 is te koop als los toestel maar ook in combinatie met een Galaxy S5 abonnement. Om super voordelig aan de Samsung Galaxy S5 te komen is het afsluiten van een abonnement de goedkoopste manier. De Samsung Galaxy S5 prijs voor een los toestel is vanaf 699,00 euro. Bij het afsluiten van een mobiel telefoon abonnement zal de Galaxy S5 prijs aanzienlijk dalen. De aanschafprijs van het toestel kan zelfs nihil worden bij het afsluiten van een Samsung Galaxy S5 abonnement.

Vergelijk Samsung Galaxy S5 abonnementen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Galaxy s5 prijzen met abonnement

Het kan mogelijk zijn dat je al een mobiel telefoon abonnement hebt die nog een tijd doorloopt of dat je niet vast wilt zitten aan een langdurig mobiel telefoon abonnement. Dan is het ook mogelijk om het nieuwe vlaggenschip van Samsung los te kopen. Je betaalt dan wel de hoofdprijs voor het nieuwe toestel maar het toestel is dan wel simlock vrij. Hierdoor ben je vrij in je keuze voor een mobiel telefoon abonnement. Samsung hanteert de volgende prijzen voor de Samsung Galaxy S5:

Los toestel 16GB € 699,-
Los toestel 32GB € 799,-

De Samsung Galaxy S5 prijs is afhankelijk van de interne opslag mogelijkheden van het toestel. Samsung heeft zo als je ziet twee mogelijkheden, namelijk een 16GB versie en een 32GB versie. Koop een los toestel en geniet van vele voordelen. Wil je liever goedkoop de nieuwste Samsung telefoon? Sluit dan een Galaxy S5 abonnement af en ontvang reuze veel korting op de aanschaf van het toestel.