Samsung Galaxy S5 prijs toch lager!

april 02, 2014
admin

De Samsung Galaxy S5 prijs werd niet op de presentatie bekend gemaakt, maar toen de eerste telecom webwinkels en providers in Nederland de Samsung Galaxy S5 voor een pre-order aanbieden kwam de prijs van het toestel aan het licht. De Samsung Galaxy S5 prijs is 699euro. De prijs is dus aanzienlijk hoger dan die van de S4.

In Taiwan is de prijs van de Samsung Galaxy S5 stukken lager. Er word gesproken over een prijs van 22.800 Taiwanese dollars, wat neerkomt op 540 euro. De Samsung Galaxy S4 had bij de lancering een prijs van 600 euro, dit betekend dat de Galaxy S5 60 euro goedkoper zal zijn. Zal de Samsung Galaxy S5 prijs dan echt lager worden dan in eerste instantie gedacht werd?

Dat de prijs in het buitenland langer ligt dan in Nederland biedt geen garanties dat het toetel ook in Nederland een goedkopere prijs zal krijgen. Wat de officiƫle prijs van het nieuwe vlaggenschip zal worden weten we pas op de dag van de release. De release van de Galaxy S5 is over twee weken. Of het toestel dan ook werkelijk goedkoper is zal dan pas blijken. Je kunt het toestel nu al vast bestellen met een pre-order.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen

[brainz_telecom_comparator]